Steeds weer die pijnlijke stijve nek en schouders? Hebt u het gevoel dat u klem zit in uw eigen lijf en daardoor het gevoel hebt dat u er kortademig van wordt? Steeds weer die benen die snel verzuren of moe worden?  Wordt u belemmerd in uw dagelijkse werkzaamheden? Hebt u het laten checken maar heeft menig specialist U verteld dat u met uw probleem/ aandoening moet leren leven, dan zou ik u wel eens aangenaam kunnen verrassen door u te behandelen met Cupping/ bindweefselmassage

Cupping is een behandeling die wordt gegeven met glazen-, of zachte cups door ze vacuum te trekken. Het behandelde gebied wordt extreem goed doorbloed en door de reflexwerking komt het onderliggende spiergebied tot ontspanning.

Een mevrouw kwam bij mij in de praktijk met vage pijnklachten door veel stress, en beschreef het als: een “spinnenweb” om mijn lijf die samentrekt waardoor ik kortademig wordt…Door deze klacht te behandelen met Cupping, een manier van bindweefsel massage, zijn geleidelijk aan na zo’n 5 behandelingen, de vage pijnklachten aanzienlijk verminderd en krijgt deze mevrouw weer meer “ruimte” in haar lijf waardoor ze zich lekkerder voelt en weer meer zin heeft om activiteiten te doen waar ze normaal gesproken tegenop zou zien! Ik zou zo zeggen, doe er uw voordeel mee en laat je niet belemmeren door deze klachten want uw wereldje wordt snel kleiner door deze beperking.