In 2003 begonnen als sportmasseur / verzorger bij plaatselijke en omliggende sportverenigingen heeft Erik Wilts de nodige ervaring opgedaan met blessures van algemene aard en het behandelen daarvan.


Daarnaast van 2004 t/m 2018 gewerkt bij het Kuuroord Fontana te Bad Nieuweschans en daar veel ervaring opgedaan met het behandelen van verschillende ziektes / aandoeningen zoals o.a. Reumatische Artritis, Fibromyalgie en Parkinson.

U kunt bij ons terecht voor de "gewone" massages zoals de klassieke-, sportmassages, Shiatsu therapie en medical taping en hebben een prima samenwerking met omringende fysiotherapiepraktijken in Vlagtwedde eo.

Op afspraak kunt u terecht voor een degelijke behandeling van elke behandelvorm binnen de bevoegdheden. Erik Wilts is in het bezit van alle benodigde certificaten / diploma's van de genoemde behandelvormen, toegevoegd met EHBO en Reanimatie.

Als lid van RBCZ  en NVST, wordt er gewerkt binnen het kader van de het door de NVST onderschreven klacht- en tuchtrecht van de alliantie natuurlijke geneeswijzen.


Graag tot ziens in onze praktijk,

Erik Wilts